Terug naar nieuwsoverzicht

Blok5

12 December 2016

Interieur

Zowel voorin als achterin kunt u in de grootste luxe ontspannen

De Quattroporte heeft alles in huis om het comfort van zijn hoogstaande gasten te verzekeren en biedt het allerbeste op het gebied van materialen en uitrusting: Italiaans leder van topkwaliteit, edele houtsoorten, met de hand aangebrachte stiksels, een hypergeavanceerde hoogtechnologische uitrusting en een zijden interieur van Ermenegildo Zegna.

Een gevoel van welzijn typeert de elektrisch verstelbare en met leder beklede voorzetels, die u steeds een ideale rijhouding bieden dankzij hun twaalf standen. Voor de bestuurder, op de middenconsole, bevindt zich een uiterst geavanceerd infotainmentsysteem met aanraakscherm, een bijkomende draaiknop en een praktisch étui dat plaats biedt aan een telefoon. Het multifunctionele stuur werpt zich bovendien op als een toonbeeld van ergonomie en valt perfect in de hand.

Ook achterin genieten de passagiers de nodige aandacht. De Quattroporte wordt standaard geleverd met een uiterst comfortabele, asymmetrische achterbank met drie plaatsen, bekleed met handgestikt leder en voorzien van een centrale armsteun met USB- en 12V-aansluiting. Het interieur van de Quattroporte toont zich extra ruim dankzij het zuiver gelijnde, grote dashboard, de middentunnel en de grote portieren die alle inzittenden omhullen met een sfeer van absolute luxe.

Nieuwsbrief

© Maserati 2016 | Webdesign Webit